Ρεάλ Μ.: Ενδιαφέρον για Μάχρεζ

Ρεάλ Μ.: Ενδιαφέρον για ΜάχρεζevlachosΤρί, 03/09/2021 - 14:48

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ενδιαφερθεί για τον Ριγιάντ Μάχρεζ όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Λέστερ το 2016. Δεν κατάφερε να τον αποκτήσει και αυτός μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Αλγερινός έχει εντυπωσιάσει τον Ζινεντίν Ζιντάν με τις φετινές εμφανίσεις του και υπάρχει η σκέψη για πρόταση στο καλοκαίρι

στην Αγγλική ομάδα. 

Ο Μάχρεζ φέτος έχει οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε τριάντα-πέντε αγώνες με την Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μάχρεζ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ζιντάν θέλει λίγη ποιότητα και εμπειρία για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα άκρα της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μάχρεζ μοιάζει να είναι μια από τις επιλογές του. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ριγιάντ Μάχρεζ από την Μάντσεστερ Σίτι. Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 14:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα