ΠΑΟΚ: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μπράντον Τόμας (pics&vid)

Ο ένας εκ των δύο που περίμεναν στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Μπράντον Τόμας μετά από αλληλουχία πτήσεων έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του. Χαμογελαστός, ευδιάθετος, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη

δίπλα του προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σελίδα που γυρίζει στην καριέρα του: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ».

Για το ότι είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής από τη Μαγιόρκα που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά τους Τόνι Γκονζάλες και Σάστρε: «Έχω ήδη μιλήσει με τον Σάστρε, γνωρίζω και τον Τόνι Γκονζάλες, από τότε που ήμουν μικρός στη Μαγιόρκα. Είναι κι εκείνος πολύ χαρούμενος από το πέρασμα το στην ομάδα και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με μένα».

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και ν’ ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα ώστε το απόγευμα να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του “Δικεφάλου”, την πρώτη μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα