Άρης: Προπόνηση και …. εισιτήρια με Ιωνικό

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Άρη στο φιλικό επί του Ολυμπιακού ο Χερμάν Μπούργος κι οι ποδοσφαιριστές του αντάμωσαν εκ νέου.

Αυτήν τη φορά για την προπόνηση της Τρίτης, για την οποία η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για όσους είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής

στο χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό, ασκήσεις πρόληψης και ενδυνάμωσης, καθώς και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους)

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”».

Στο μεταξύ, ζυγώνει κι η επόμενη φιλική, αγωνιστική δοκιμασία καθώς οι “Κίτρινοι” υποδέχονται τον Ιωνικό σε δύο ημέρες κι η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις σχετικές πληροφορίες για όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δια ζώσης. Όπως αναφέρει:”Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της Πέμπτης (14/07) με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 15 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (γενική είσοδος).

* Για τα παιδιά έως 14 ετών, καθώς και για τους κάτοχους του πακέτου εισιτηρίων των αγώνων με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ. για τα Playoffs της προηγούμενης σεζόν, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (10:00-19:00), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ“.

Keywords
Τυχαία Θέματα