ΠΑΟΚ: Παραμένουν στο απουσιολόγιο Βιεϊρίνια, Καγκάβα

ΠΑΟΚ: Παραμένουν στο απουσιολόγιο Βιεϊρίνια, ΚαγκάβαedadaΠαρ, 03/26/2021 - 16:33

Γεμάτο ήταν και σήμερα (26/3) το απουσιολόγιο του Πάμπλο Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πέρα από τους δέκα διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, δεν είχε στη διάθεσή του για άλλη μία μέρα τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Σίντζι Καγκάβα, οι οποίοι είναι σε προγράμματα αποθεραπείας.

Συγκεκριμένα, ο Βιεϊρίνια συνέχισε τη

θεραπεία που κάνει στον τένοντα, ενώ έκανε και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο, όπου γυμνάστηκε μόνος του, χωρίς, όμως, μεγάλη πίεση, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Βεβαίως, εκτός είναι και ο Ενέα Μιχάι, χρόνια τραυματίας και σε φάση αποθεραπείας από πολύ καιρό.

Το πρόγραμμα της προπόνηση δεν είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς για το Σάββατο (27/3) είναι προγραμματισμένο οικογενειακό φιλικό με τη συμμετοχή και ποδοσφαιριστών από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, συνεχίστηκε με ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Χωρίς τους τραυματίες Αντρέ Βιεϊρίνια και Σίντζι Καγκάβα, αλλά και τους δέκα διεθνείς, έγινε η σημερινή (26/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 16:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα