Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με ΧουάνκαρalambosΠαρ, 03/26/2021 - 16:16

Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς από την προπόνηση της Παρασκευής απείχε και ο Χουάνκαρ λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο. Ο Ισπανός μπακ έκανε θεραπεία και προστέθηκε στη μακρά λίστα των τραυματιών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του "τριφυλλιού".

Βέλεθ, Νιάς και Σανκαρέ έκαναν θεραπεία, Μαουρίτσιο και Κουρμπέλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα,

ενώ ο Αγιούμπ ακολουθεί μετεγχειρητικό πρόγραμα. Συν τοις άλλοις απόντες ήταν και οι διεθνείς, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοεγεώργος και Διούδης. 

Το δελτίο τύπου της "πράσινης" ΠΑΕ: 

"Σε πιο χαλαρό ρυθμό διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση και έπαιξαν παιχνίδια τεχνικής. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος που επέστρεψαν από την εθνική Κ21 και ακολούθησαν αποθεραπεία, οι Βέλεθ, Σανκαρέ, Νιάς, Χουάνκαρ που έκαναν θεραπεία (ο Χουάνκαρ λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο, οι Μαουρίσιο, Κουρμπέλης οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αγιούμπ ο οποίος είναι σε μετεγχειρητικό στάδιο και ο διεθνής Διούδης."


 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό καθώς ο Χουάνκαρ έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 16:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα