ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι με τα κορυφαία φάουλ γκολ! (vid)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι με τα κορυφαία φάουλ γκολ! (vid)ageorgiΚυρ, 12/20/2020 - 16:00

Φάτε μάτια ψάρια και απολαύστε δέκα υπέροχα γκολ από εκτελέσεις φάουλ που έχουν μπει στα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Από τον Φρατζέσκο μέχρι τον Κλέιτον!

Στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουμε δει μερικά από τα πιο ωραία φάουλ γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε δει 10 υπέροχα γκολ από στατικές εκτελέσεις που δε χορταίνουν τα μάτια μας να (ξανα)βλέπουν.

Από το φάουλ του Φρατζέσκου με το οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε την πρώην ομάδα του, στο φάουλ του Νίνη α λα Σαραβάκος και σε αυτό του Γκαρσία από το κόρνερ. Μέχρι το φάουλ Περέιρα και εκείνο του Κλέιτον που οδήγησε στον βραζιλιάνικο χορό των πράσινων ή αυτό το υπέροχο του Βλάοβιτς και όχι μόνο, θα βάλετε το βίντεο στο repeat.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι με τα κορυφαία φάουλ γκολ! Submitted by ageorgi on Κυρ, 12/20/2020 - 11:36 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/goal_faoul.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Φάτε μάτια ψάρια και απολαύστε δέκα υπέροχα γκολ από εκτελέσεις φάουλ που έχουν μπει στα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Από τον Φρατζέσκο μέχρι τον Κλέιτον! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Φάτε μάτια ψάρια και απολαύστε δέκα υπέροχα γκολ από εκτελέσεις φάουλ που έχουν μπει στα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Από τον Φρατζέσκο μέχρι τον Κλέιτον! Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 16:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα