Μπράιτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Χωρίς νίκη οι Λεπίδες (hls)

Μπράιτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Χωρίς νίκη οι Λεπίδες (hls)sdimolitΚυρ, 12/20/2020 - 15:57

Η Σέφιλντ των δέκα παικτών βρέθηκε κοντά στην πρώτη φετινή της νίκη όμως ο Ουέλμπεκ ήρθε από τον πάγκο για να χαρίσει τον βαθμό στους ''γλάρους''.

Η Σέφιλντ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα του Λάντστραμ στο 40ο λεπτό, όμως κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα με τον νεαρό Τζέιντεν Μπογκλ που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 53o λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ (0-1, 63ο λεπτό).

Η Μπράιτον έπαιζε

την περισσότερη ώρα στο μισό γήπεδο της Σέφιλντ το ματς, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά και με επιτυχία. Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε από τον Κόνολι στο 83ο λεπτό και στο επόμενο λεπτό ο Μπερκ δεν κατάφερε να γράψει στη κόντρα το 0-2 και να σφραγίσει το ''διπλό''.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά τρία λεπτά πριν από το φινάλε με τον Ντάνι Ουέλμπεκ που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και στο 87ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (1-1). Η Μπράιτον έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Ουέλμπεκ και Τζάχανμπακς (δοκάρι) να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Ντανκ, Ουάιτ (Ζεκίρι), Ουέμπστερ, Μαρς, Φέλτμαν (46' Τζάχανμπακς), Λαλάνα, Μπισουμά,Τροσάρ, Κόνολι, Μοπέ (66' Ουέλμπεκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Ρόμπινσον, Ίγκαν, Μπάλντοκ, Στίβενς, Αμπαντού, Λάντσραμ, Φλεκ (33' Μπερκ), Μπρούστερ (53' Μπογκλ), ΜακΓκόλτρικ (70' Όσμπορν)

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Brighton - Ποδόσφαιρο Sheffield United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Brighton ΑΓΓΛΙΑ Η Σέφιλντ των δέκα παικτών βρέθηκε κοντά στην πρώτη φετινή της νίκη όμως ο Ουέλμπεκ ήρθε από τον πάγκο για να χαρίσει τον βαθμό στους ''γλάρους''. Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 15:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα