ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η παράδοση του Παπαδόπουλου στην Τούμπα (vid)


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η παράδοση του Παπαδόπουλου στην Τούμπα (vid)
ageorgiΚυρ, 12/20/2020 - 16:30

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πάντα όποτε ανέβαινε στην Θεσσσαλονίκη με οποιαδήποτε ομάδα του και με οποιοδήποτε αντίπαλο αποτελούσε μόνιμο πονοκέφαλο με τις ομάδες της πόλης καθώς σκόραρε με πολύ μεγάλη συχνότητα.

Το ίδιο έκανε και με τον Παναθηναϊκό όποτε αγωνίστηκε στην Τούμπα. Με το τριφύλλι στο στήθος σκόραρε σε τέσσερις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ήταν μάλιστα διαδοχικές από το 2003 ως το 2007. Στις δύο που σκόραρε η ομάδα του νίκησε,

στη μία έφερε ισοπαλία και σε μία έχασε.

Φυσικά πιο σημαντικό είναι το γκολ της σεζόν 2003-04 που οδήγησε στην ανατροπή με το γκολ του Ολισαντέμπε οδηγώντας τον Παναθηναϊκό μια ανάσα από τον τίτλο, ενώ τη σεζόν 2005-06 με δικό του γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση με νικητές τους πράσινους με 1-0.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η παράδοση του Παπαδόπουλου στην Τούμπα Submitted by ageorgi on Κυρ, 12/20/2020 - 11:58 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/dimitris_papadopoulos_stin_toum… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε “ερωτική” σχέση με τα δίχτυα των τερμάτων στην Τούμπα καθώς τις φορές που αγωνίστηκε εκεί σκόραρε τέσσερις φορές. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε “ερωτική” σχέση με τα δίχτυα των τερμάτων στην Τούμπα καθώς τις φορές που αγωνίστηκε εκεί σκόραρε τέσσερις φορές.
Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 16:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα