ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια είναι εδώ! (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια είναι εδώ! (vid)edadaΠέμ, 11/12/2020 - 21:38

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φωνάζει και πάλι δυναμικά παρών στον ΠΑΟΚ! Το come back του αρχηγού είναι γεγονός, καθώς πλέον ακολουθεί κανονικά τους συμπαίκτες του στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, σε σημείο που να παίρνει και μέρος στο οικογενειακό διπλό στο φινάλε, όπως έγινε σήμερα (12/11) για πρώτη φορά από τότε που ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος "all around" παίκτης δεν πέρασε εύκολα από το περασμένο

καλοκαίρι και δώθε. Βρέθηκε εκτός ΠΑΟΚ, διαπραγματεύτηκε με σκληρούς όρους την επιστροφή του, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αυτή επετεύχθη ενώ οι υποχρεώσεις της ομάδας ήδη είχαν προχωρήσει αρκετά. Κι αφού επέστρεψε, χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, χάνοντας κι άλλο πολύτιμο έδαφος σε ό,τι αφορά στη φυσική και την αγωνιστική του κατάσταση.

Το περασμένο Σάββατο (7/11) προπονήθηκε πρώτη φορά με τους "ασπρόμαυρους" από τη στιγμή που επέστρεψε. Ακολούθησε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το τριήμερο ρεπό. Ο ίδιος δεν σταμάτησε να προπονείται ατομικά. Σήμερα, που η ομάδα βρέθηκε ξανά όλη μαζί, όχι μόνο ακολούθησε τους συμπαίκτες του στις ασκήσεις, αλλά έπαιξε και δίτερμα μαζί τους.

Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό. Ο Πάμπλο Γκαρσία, όμως, σιγά σιγά μπορεί να τον υπολογίζει. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δύο. Για τον Βιεϊρίνια, διότι δεν βλέπει την ώρα να επανέλθει σε συνθήκες επίσημου αγώνα. Για τον Γκαρσία διότι, όπως είπαμε, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός "all around" παίκτης. Ή, αν προτιμάτε, είναι απλώς ο... Βιεϊρίνια!

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και βάζει υποψηφιότητα να αρχίσει να υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία για τις αποστολές Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 21:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα