ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου διαψεύδει τους Τούρκους για Μπεσίκτας

Σε συζητήσεις με τον γενικό συντονιστή των ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Κωνσταντινούπολης θέλουν να βρίσκεται ο Ρασβάν Λουτσέσκου σημερινά (2/1) δημοσιεύματα σε τούρκικα ΜΜΕ, όμως, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο Λουτσέσκου σε σχετική συνομιλία που είχε με ανθρώπους

της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Αϊμπάμπα στα τούρκικα ΜΜΕ, περί επαφών με τον προπονητή του “Δικέφαλου” για… μεταγραφή του στην Μπεσίκτας, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Εικάζεται, μάλιστα, ότι ίσως να έγινε παρανόηση και ο συγκεκριμένος παράγοντας της ομάδας της Πόλης να εννοούσε τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, δηλαδή τον πατέρα του.

Αυτό που υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ είναι ότι οι συζητήσεις της πλευράς του Ρασβάν Λουτσέσκου με τη διοίκηση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως ο ίδιος ο προπονητής συμφώνησε ανήμερα τα Χριστούγεννα με τον Ιβάν Σαββίδη, συνεχίζονται κανονικά και ότι σύντομα αναμένεται οριστική εξέλιξη επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα