Άρης: Επιστροφή Φετφατζίδη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ο Γιάννης Φεφατζίδης ντύνεται και πάλι στα κίτρινα! Μετά τις 11 Οκτωβρίου του 2020, όταν μεταγράφηκε από τον Άρη στην Αλ Κορ, στο Κατάρ, και αφού ακολούθησε το πέρασμά του από τις Αλ Σαλίγια, επίσης στο Κατάρ, την ιταλική ΣΠΑΛ και τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ο Έλληνας βιρτουόζος μεσοεπιθετικός θα περάσει και πάλι το κατώφλι του “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς σήμερα συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης

για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Άρη, μένοντας ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Μαΐου του 2025. Εκεί δεν βρήκε τον χρόνο και το χώρο που ήθελε, με αποτέλεσμα να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα οικείο για τον ίδιο περιβάλλον, όπως είναι του Άρη.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε. Μένει ελεύθερος από τον κυπριακό σύλλογο και συνεχίζει στους “κίτρινους”, ευελπιστώντας ότι θα το πιάσει από εκεί που το άφησε την τελευταία φορά, όταν σε κάτι περισσότερο από 1,5 σεζόν κατέγραψε 56 συμμετοχές, με 7 γκολ και 13 ασίστ. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι έφυγε από τους “κίτρινους” για το Κατάρ τη στιγμή που είχε φτάσει στο καλύτερο σημείο της παρουσίας του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με μεταγραφή που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Φετφατζίδη και τυπικά από τον ΑΠΟΕΛ στον Άρη είναι να λυθεί το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει το συμφωνητικό συνεργασίας με τους “κίτρινους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα