ΠΑΟΚ: Νέος επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ

ΠΑΟΚ: Νέος επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκkmpotsΤρί, 01/19/2021 - 15:28 Ανακατατάξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ανακοινώθηκε νέος επικεφαλής για το εμπορικό τμήμα και το marketing της ΠΑΕ. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Βαγγέλη

Χρυσοχόο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, υπεύθυνου για το Εμπορικό Τμήμα και το Τμήμα Marketing.

O κ.Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Χρυσοχόου ως υπευθύνου για το εμπορικό τμήμα και το marketing της ΠΑΕ ανακοίνωσε ο "Δικέφαλος" Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 15:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα