Αυγενάκης: «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ»

Αυγενάκης: «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ»npiliosΤρί, 01/19/2021 - 14:20

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στο Κανάλι Ένα 90,4 σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στις εκολγές της ΕΠΟ και το γεγόνος πως πλέον οι συνθήκες είναι εκείνες που πρέπει, ώστε να υπάρξει πρόεδρος κοινής αποδοχής.

Διαβάστε εδώ για την επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

του Λευτέρη Αυγενάκη για την ΕΠΟ:

«Αυτό είναι κάτι που δεν είχε αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε, όχι μόνο από τη σημερινή, αλλά και από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ.

Είναι ένα ζήτημα που οφείλουμε να το δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί αναπτύσσεται σε όλες τις χώρες, ενώ στην Ελλάδα το έχουμε,  κακώ, σε δεύτερο πλάνο.  

Ωστόσο ναι, πιστεύω πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να έχουμε μία υποψηφιότητα προέδρου της ΕΠΟ κοινής αποδοχής.

Απομένει να ανταποκριθούν σε αυτό το σύνολο των εκλεκτόρων, το σύνολο των ανθρώπων που διαμορφώνουν τις καταστάσεις στις εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί  μετά από νεότερη απόφαση για τα μέσα του Φεβρουαρίου και πάντα σύμφωνα με τον νόμο, στο πλαίσιο που έχουμε ορίσει.  

Οπότε θα γίνουν τα βήματα πολύ προσεκτικά προς μία κατεύθυνση ενότητας και αρμονίας».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΕΛΛΑΔΑ Το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΠΟ. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 14:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα