Γκλάντμπαχ: "Συγνώμη λάθος" από Εμπόλο

Γκλάντμπαχ: "Συγνώμη λάθος" από ΕμπόλοevlachosΤρί, 01/19/2021 - 14:16

Ο Ελβετός επιθετικός Μπριλ Εμπόλο ζήτησε συγνώμη γιατί "έσπασε" την καραντίνα, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την Γκλάντμπαχ και να χάσει το παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης το βράδυ της Τρίτης.

Ο Εμπόλο έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινε να αγωνιστεί καθώς χρειάζονται δύο τεστ μετά την παραβίαση της καραντίνας τα οποία δεν προλαβαίνει να κάνει πριν το ματς με την Βρέμη. 

Ο

παίκτης απολογήθηκε μέσω Instagram αναφέροντας πως με μια φίλη του πήγε στο Έσεν μετά τον αγώνα με την Στουτγκάρδη για να παρακολουθήσει έναν φίλο του σε αγώνα μπάσκετ.

 


Ο 23χρονος επιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ φέτος σε δεκατέσσερα παιχνίδια με την Γκλάντμπαχ. Θα επιστρέψει στην ομάδα - αν βέβαια έχει δύο αρνητικά τεστ - για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ εντός έδρας την Παρασκευή. 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Γκλάντμπαχ τιμώρησε τον Ελβετό επιθετικό Μπριλ Εμπόλο γιατί έσπασε την καραντίνα. Απολογήθηκε ο παίκτης μέσω Instagram. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 14:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα