ΠΑΟΚ: Μια οκτάδα απόντες για Σέρρες

Στους οκτώ σταμάτησε ο αριθμός των ονομάτων παικτών, που μπήκαν σήμερα (27/2) στο απουσιολόγιο του Ρασβάν Λουτσέσκου εν όψει του αυριανού (28/2) εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όλους αυτούς δεν μπορούσε, για διάφορους λόγους, να τους υπολογίζει ο προπονητής του “Δικέφαλου” κι ως εκ τούτου τους άφησε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, οι Μεϊτέ και Κουλιεράκης

είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός μάχης και οι τραυματίες Σάστρε, Μιχαηλίδης, που έκαναν θεραπεία. Ο Εκόνγκ ως γνωστόν υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Κοτάρσκι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Μπάμπα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξης μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Με αυτά τα σοβαρά προβλήματα απουσιών ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του και στη συνέχεια η αποστολή ταξίδευσε στις Σέρρες για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε rondo και ασκήσεις τακτικής, αλλά και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή ο Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Ότοο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα