Εκόνγκ: “Ήθελα να βοηθήσω, τώρα θέλω να γυρίσω καλύτερος” (pic)

Μεγάλος άτυχος της σεζόν αποδεικνύεται ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έφτασε με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στον τελικό του Κόπα Άφρικα, χωρίς, όμως, να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ επέστρεψε τραυματίας από τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, τώρα που οι μάχες για τους στόχους των “ασπρόμαυρων” ανάβουν.

Ο ίδιος μπορεί

να αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σημαντικής διοργάνωσης της Αφρικής, όμως, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι με τον τραυματισμό του στο πόδι, όπου υπέστη θλάση 3ου βαθμού. Για την αποκατάσταση της ζημιάς αποφασίστηκε ότι χρειάζεται να χειρουργηθεί, κάτι που προγραμματίστηκε να γίνει σήμερα.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα με αφορμή τον τραυματισμό, στο οποίο αναφέρει αυτά που επιθυμούσε να πετύχει με τον ΠΑΟΚ στη σεζόν, αλλά και σε αυτό που στοχεύει τώρα να κάνει, με βάση τα νέα γι’ αυτόν δεδομένα.

Συγκεκριμένα, γράφει ο Εκόνγκ προς την “οικογένεια του ΠΑΟΚ”:

“Όπως όλοι ξέρετε, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Αφρικής. Δυστυχώς, ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε φανεί αρχικά. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί έχοντας πόνους, είτε για την ομάδα τους είτε για τη χώρα τους. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Κατάφερα να αγωνιστώ στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Αφρικής και ήθελα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσω ώστε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από συμβουλές που δέχθηκα, η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να υποβληθώ σε επέμβαση.

Είμαι συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω καλύτερος από πριν.

Πάμε ΠΑΟΚ!”

pic.twitter.com/jJcgppM87z

William Troost-Ekong (M.O.N) (@WTroostEkong) February 27, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα