ΠΑΟΚ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη στην Κύπρο

ΠΑΟΚ: Με μοναδικό στόχο τη νίκη στην ΚύπροtnalΤετ, 12/02/2020 - 09:52

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι “ασπρόμαυροι” ψάχνουν το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Αϊντχόφεν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, 

Όλα δείχνουν πως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα καθίσει στην εστία των “ασπρόμαυρων”, με τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιαννούλης και Ροντρίγκο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης και Μουργκ αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν ο Κάρολ Σφιντέρκσι.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 09:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα