Λίβερπουλ: Χαρούμενος για τη νίκη ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Χαρούμενος για τη νίκη ο ΚλοπtnalΤετ, 12/02/2020 - 08:55

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη 1-0 της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ. Ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων” τόνισε πως οι παίκτες του κατάφεραν να ξεφύγουν από ένα ματς-παγίδα και έκανε λόγο για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ομάδας του στο Champions League, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ

δήλωσε: “Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, τουλάχιστον έτσι νιώθω, είναι μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της ομάδας στο Champions League. Ήταν μία από τις πιο σημαντικές, πιο δύσκολες και εντυπωσιακές νίκες μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, δεν υπάρχουν πολλά για να σε κάνουν να χαμογελάσεις, μετά τους τραυματισμούς. Ήταν μία... παγίδα για εμάς. Αλλά τα παιδιά που έπαιξαν τα έδωσαν όλα, είμαι περήφανος”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη 1-0 της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα