ΠΑΟΚ: Κι επισήμως ... Βιεϊρίνια 2022!

ΠΑΟΚ: Κι επισήμως ... Βιεϊρίνια 2022!kmpotsΠαρ, 03/05/2021 - 20:50

Όπως σας ενημέρωσε το novasports.gr από το απόγευμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας τους ως τον Ιούνιο του 2022. Λίγες ώρες μετά ακολούθησε κι η επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά

σ' αυτήν: "H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι το 2022.

Η σημαία παραμένει στον ιστό της για έναν ακόμα χρόνο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και τη σεζόν 2021-22.

Ο Leader ήρθε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το μακρινό πλέον 2008. Σε μία τετραετία έζησε πολλά, έγινε ένα με την ομάδα, αλλά ήταν η ώρα να αποχωρήσει. Στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία δεξιά μπακ της Bundesliga, κέρδισε μία θέση στην Εθνική Πορτογαλίας  και κατέκτησε το Euro 2016.

Το καλοκαίρι του 2018 γύρισε σπίτι του και φρόντισε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έδωσε. Κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα αήττητο πρωτάθλημα ως ο ηγέτης της ομάδας που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος και το νούμερο 20 στην πλάτη για ακόμα ένα χρόνο".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Την επίσημη συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας της μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τον Πορτογάλο αρχηγό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 20:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα