Λάτσιο: Ψάχνεται για Γερμανία ο Στρακόσια

Λάτσιο: Ψάχνεται για Γερμανία ο ΣτρακόσιαndaoutisΠαρ, 03/05/2021 - 19:05

Τον Αύγουστο του 2012 ο Θωμάς Στρακόσια άφηνε την Αθήνα και τον Πανιώνιο για να ταξιδέψει στην «αιώνια» πόλη.

Εκεί τον περίμενε η περιπέτεια του Campionato. Ο 17χρονος τότε νεαρός τερματοφύλακας ήταν αποφασισμένος να αρπάξει από… τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και να φορέσει την φανέλα της Λάτσιο.

Στα πρωταθλήματα υποδομών αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον

των υπεύθυνων των «μπιανκοσελέστε» και μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας με άκρως ικανοποιητικές εμφανίσεις, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να «ψηθεί».

Ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής ενημερώνεται από τους ανθρώπους της  διοίκησης της Λάτσιο, και με βαριά καρδιά κατηφορίζει για το Σαλέρνο και την τοπική Σαλερνιτάνα προκειμένου να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Serie B.

Μετά από μια γεμάτη χρονιά (2015-2016) στην μικρότερη κατηγορία, ο Στρακόσια επιστρέφει στην Λάτσιο, όπου πλέον καθιερώνεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Η ενδεκάδα των «Μπιανκοσελέστε» άρχιζε (σχεδόν) πάντα με το δικό όνομα.

Το τελευταίο χρονικό διάστηκα ωστόσο, η κατάσταση άρχισε να αλλάζει. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό Πέπε Ρέϊνα, ο Στρακόσια (εξαιτίας και κάποιων ενοχλήσεων που είχε στο χέρι), μένει στον πάγκο και επειδή απ΄ ότι αφήνει να εννοηθεί στον εκπρόσωπο του η κατάσταση αυτή μόνο ευχάριστη δεν του είναι, δηλώνει αποφασισμένος να δοκιμάσει την τύχη του αλλού, προκειμένου να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ήδη απ΄ ότι γράφεται στα Ιταλικά μέσα, ομάδες από την Bundesliga έκαναν τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις. Το συμβόλαιο του με την Λάτσιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, αλλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα, το διαζύγιο θα είναι πρόωρο.

Το γυαλί μεταξύ Στρακόσια και Ιντζάγκι έχει ραγίσει, οι  υπεύθυνοι της Λάτσιο αποφεύγουν να τοποθετούνται δημόσια σχετικά με την πρόθεση του ποδοσφαιριστή τους να αποχωρήσει το καλοκαίρι και το μόνο που σχολιάζουν είναι: «Ο Στρακόσια είναι και παραμένει ποδοσφαιριστής της Λάτσιο.

Πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε από τώρα».        
Λόγω του τραυματισμού του, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Γερμανία

Από τους Γερμανούς προκύπτει το ενδιαφέρον του Στρακόσια να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, ενώ από το περιβάλλον του ίδιου, αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν θα τον άφηνε αδιάφορο και το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδα από την Premier League.

Σε κάθε περίπτωση, η περιπέτεια του Στρακόσια στην Ιταλία με την φανέλα της Λάτσιο, φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της και ένα νέο κεφάλαιο ετοιμάζεται να ανοίξει στην καριέρα του. 
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio - Ποδόσφαιρο Off Off ndaoutis Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio ΙΤΑΛΙΑ Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και λίγο πριν συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στην «αιώνια» πόλη και την Λάτσιο, ο Στρακόσια ετοιμάζει βαλίτσες για Bundesliga  Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 19:05 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα