ΣΤ’ όμιλος: Αποχαιρετιστήρια “πάρτι” σε Μαδρίτη και Βαρσοβία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνδύασε την πρωτιά στον έκτο όμιλο του Champions League με εμφατική νίκη 5-1 επί της Σέλτικ στο Σαντιάγκο Μπερναμέου. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λειψία επικράτησε 0-4 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Βαρσοβία.

Ρεάλ Μαδριτης – Σέλτικ

Η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σέλτικ καθώς ο Γενς σταμάτησε με το χέρι την μπάλα εντός περιοχής, σε προσπάθεια του Βαλβέρδε.

Ο Λούκα Μόντριτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σκόραρε για το 1-0 με το ένατο γκολ του στο Champions League. Στο 21′ ο Ροντρίγκο πέτυχε το τρίτο γκολ στο φετινό Champions League σε έξι ματς σκοράροντας επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Νωρίτερα είχε επιχειρήσει σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το χέρι του Ο’ Ρέιλι και η Στεφανί Φραπάρτ υπέδειξε με τη βοήθεια του VAR την παράβαση. Ο Γιουράνοβιτς απέτυχε να κερδίσει τον Κουρτουά απ’ την άσπρη βούλα στο 35′ και η Ρεάλ Μαδρίτης διατήρησε το 2-0 επί της Σέλτικ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μάρκο Ασένσιο στο 51′ έγραψε το 3-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης με όμορφο απευθείας πλασέ. Ο Βαλβέρδε έβγαλε μπαλιά “μαχαιριά” στην άμυνα της Σέλτικ στο 61′ και ο Βινίσιους Τζούνιορ σκόραρε σε πρώτο χρόνο για το 4-0 της “βασίλισσας”. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μετά την ασίστ, πέτυχε όμορφο τέρμα στο 71′ με απευθείας σουτ έξω απ’ την περιοχή και έγραψε το 5-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζότα σκόραρε το γκολ της τιμής για τη Σέλτικ στο 84′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και χειροκροτήθηκε απ’ τους Μαδριλένους, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού άνοιξε το σκορ στη Βαρσοβία για τη Λειψία επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 10ο λεπτό, αφού εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Τρουμπίν σε σουτ του Βέρμερ. Ο Γάλλος πανηγύρισε φουσκώνοντας ένα μπαλόνι (!) το τρίτο του γκολ σε έξι ματς στο Champions League. Στο 50′ ο Αντρέ Σίλβα σκόραρε το 0-2 με “κρύο” τρόπο, καθώς με ένα ανορθόδοξο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των Ουκρανών. Οι τύποις γηπεδούχοι πίεσαν για να μειώσουν το σκορ, ωστόσο μάζεψαν ξανά την μπάλα απ’ τα δίκτυα τους. Ο Ντομινίκ Σζόμποσλάι ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της Λειψίας για το 0-3 στο 64′. Δύο λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ο Γιώργος Γιακουμάκης στο ματς στη θέση του Κιόγκο Φουρουχάσι. Ο Ντάνι Όλμο μπήκε στο ματς στο 67′ και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκόραρε με αντυπωσιακό τρόπο για το 0-4 της Λειψίας.

Η τελική βαθμολογία του ΣΤ’ ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 132. Λειψία 123. Σαχτάρ Ντόνετσκ64. Σέλτικ 2
Keywords
Τυχαία Θέματα