ΠΑΟΚ: Επιταχύνονται οι εξελίξεις για τη νέα Τούμπα

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έγινε την Τετάρτη (31/8). Οι “ασπρόμαυροι”, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, παρέλαβαν το masterplan και τα τρία (3) προσχέδια για τη νέα Τούμπα από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται, Salfo και Populous.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

παρέλαβαν ένα φάκελο 340 σελίδων και έναν άλλον που περιείχε τις 150 σελίδες του bussinessplan. Όπως λένε οι “ασπρόμαυροι”, οι δύο εκθέσεις ήταν εντυπωσιακά λεπτομερείς και ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε σε τρεις (3) άξονες.

Οι “ασπρόμαυροι” χρειάζονται ένα διάστημα κάποιων ημερών εσωτερικής διαβούλευσης για να προβούν σε πιθανές διορθώσεις στις δύο εκθέσεις που παρέλαβαν. Όπως και να έχει, όμως, κρίνουν ότι ήταν εντυπωσιακό ότι σε εβδομήντα (70) ημέρες από την ανάθεση, παρέλαβαν έναν τόσο πλήρη σχεδιασμό.

Μόλις τελειώσουν οι άνθρωποι της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ με τις εσωτερικές διαδικασίες, στις οποίες συμμετέχει ο ΑΣ ΠΑΟΚ ισότιμα, θα τεθούν τα σχέδια στη διάθεση του κοινού της ομάδας για δημόσια διαβούλευση. Στόχος είναι να καταθέσουν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ τη γνώμη τους για τη μορφή του νέου γηπέδου. Το πώς θα γίνει η διαδικασία, θα το ανακοινώσουν οι “ασπρόμαυροι” την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα