ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ: Ετοιμάζει τριάδα στην άμυνα ο Αμπουκασίς

Την πεπατημένη του περασμένου Σαββάτου (22/7), στον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα για το ισραηλινό Σούπερ Καπ, αναμένεται να ακολουθήσει ο Γιόσι Αμπουκασίς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (27/7) στην Τούμπα, για την πρώτη φάση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Μπορεί η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να ηττήθηκε σε αυτό το παιχνίδι, όμως, ο προπονητής της κρίνει ότι ο σχηματισμός

5-4-1 που παρέταξε είχε ικανοποιητική απόδοση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σκέφτεται να στηριχτεί εκ νέου σε αυτόν, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ.

Το sport5.co.il σε δημοσίευμά του την Τετάρτη (26/7) αναφέρει ότι: “Ο Γιόσι Αμπουκασίς θα βασιστεί σε σύνθεση τριών στόπερ, με τους Ορέλ Νταγκάνι, Οφίρ Κριάφ και Ομέρ Κόρσια να αναμένεται να ξεκινήσουν. Αυτός που ενδέχεται να μπει για πρώτη φορά στην ομάδα είναι ο νεοφερμένος παίκτης, Άντι Γκότλιεμπ”.

Για τις υπόλοιπες γραμμές, το δημοσίευμα του συγκεκριμένου ΜΜΕ αναφέρει: “Ο προπονητής συζητά, αν ξεκινήσει με την Τραζιέ Τομά, αφού ο παίκτης δεν πήρε μέρος στο προπονητικό καμπ και δεν είναι σε φουλ φόρμα. Από την άλλη, αυτός που θα ξεκινήσει σίγουρα είναι ο Ίον Νικολαέσκου, ενώ δίπλα του μάλλον θα είναι ο Τζόρνταν Σούα”.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport1.maariv.co.il την Τετάρτη (26/7) σχετικά με το παιχνίδι της Μπεϊτάρ στην Τούμπα αναφέρεται ότι: “Ο Γκότλιεμπ μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με την Beitar Jerusalem στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιόσι Αμπουκασίς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, στην Τούμπα, έλαβε υπόψη ότι υπήρχαν εκπρόσωποι των Ελλήνων στο γήπεδο και έδειξε ότι έχει επιλογές και για τέσσερις και για πέντε αμυντικούς”.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: “Η έκπληξη στην τελευταία προπόνηση είναι η ενσωμάτωση του Άντι Γκότλιεμπ ως στόπερ, δίπλα στον Ορέλ Νταγκάνι. Ο Γκότλιεμπ δεν έχει πάρει ακόμη αγωνιστικά λεπτά στα φιλικά ή στο Σούπερ Καπ, αλλά ο προπονητής δείχνει ότι σκέφτεται να τον ξεκινήσει απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε ορισμένες προπονήσεις, πάντως, ο Οφίρ Κριάφ έπαιξε ως τρίτος στόπερ δίπλα στον Νταγκάνι και τον Γκότλιεμπ”.

Όσο για τις άλλες γραμμές και την πιθανή ενδεκάδα της Μπεϊτάρ στην Τούμπα, το δημοσίευμα αναφέρει: “Λόγω της απουσίας του Fred Friday, ο Ion Nicolaescu θα πάρει θέση βασικού στην επίθεση. Ο Τζόρνταν Σούα θα αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός ή θα παίξει στο αριστερό άκρο, ανάλογα με το σχήμα. Αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Τραζιέ Τομά. Κατά προσέγγιση η σύνθεση της βασικής ενδεκάδας αναμένεται να είναι η εξής: Miguel Silva, Ben Biton, Orel Dagny, Adi Gottlieb, Grigory Morozov, Ofir Kriaf, Trazie Thomas, Yuval Ashkenazi, Yordan Shua, Timo Muzie (Dor Micha), Ion Nicolaescu”.

Keywords
Τυχαία Θέματα