ΠΑΟΚ: Πρώτη αποστολή, δίχως Αουγκούστο, Σάστρε, Βιεϊρίνια

Στην αρένα των επίσημων αγώνων ρίχνεται από αύριο (27/7) ο ΠΑΟΚ, για τη σεζόν 2023-2024. Πρώτος αντίπαλος η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της νέας αγωνιστικής περιόδου, δίχως να υπολογίζει σε αυτήν τους τιμωρημένους από την περασμένη σεζόν

Αουγκούστο και Βιεϊρίνια και τον τραυματία Σάστρε.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή (26/7) προπόνηση της ομάδας:

“Ήρθε η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα! Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo κι ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις και στον τομέα της τακτικής.

O Ράσβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ζόαν Σάστρε, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, και στους τιμωρημένους Ντόουγκλας Αουγκούστο κι Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας”.

Ανεβαίνουν τα διαρκείας

Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον αριθμό των 8.228 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διατέθηκαν μέχρι την Τετάρτη 26/7. Αύριο θα γίνονται κανονικά παραλαβές από τους κατόχους τους στην Τούμπα. Η διαδικασία της διάθεσης καρτών θα επανεκκινήσει ξανά από την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα