ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Ναλιτζής πρωταγωνιστής στο τελευταίο ματς του Ντέμη (vid)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Ναλιτζής πρωταγωνιστής στο τελευταίο ματς του Ντέμη (vid)ageorgiΣάβ, 01/23/2021 - 00:31

Μετά από επτά χρόνια στην ΑΕΚ είχε έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού. Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα έφευγε για τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο. Έτσι, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και λόγω κάποιων προβλημάτων με τραυματισμούς, θα έδινε την τελευταία του παράσταση στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Απέναντι στον Ηλία

Ατματσίδη είχε κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες να βάλει τίτλους τέλους με γκολ, αλλά ο καλος του φίλος δεν του το επέτρεψε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που ήταν ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ τον κράτησε μέσα σε όλο τον αγώνα.

Το γκολ της νίκης που διατηρούσε όμως την ΑΕΚ σε τροχιά τίτλου, το πέτυχε ο Δημήτρης Ναλιτζής και μάλιστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε το γκολ, αλλά είχε ήδη γίνει πρωταγωνιστής στο τελευταίο παιχνίδι του Ντέμη Νικολαΐδη με τη φανέλα της ΑΕΚ.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Ναλιτζής πρωταγωνιστής στο τελευταίο ματς του Ντέμη Submitted by ageorgi on Παρ, 01/22/2021 - 13:02 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAOK_AEK_02_03_STO_TELEFTAIO_MA… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στις 22 Μαρτίου 2003, ο Ντέμης Νικολαΐδης έπαιξε στην Τούμπα το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρωταγωνιστής όμως ήταν ο Ναλιτζής. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στις 22 Μαρτίου 2003, ο Ντέμης Νικολαΐδης έπαιξε στην Τούμπα το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρωταγωνιστής όμως ήταν ο Ναλιτζής. Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 00:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα