Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 4-2: Την "καθάρισε" και πάτησε τετράδα! (hls)

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 4-2: Την "καθάρισε" και πάτησε τετράδα! (hls)edadaΠαρ, 01/22/2021 - 23:59

Εξαιρετικό παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής (22/1) στο Μπορούσια Παρκ, όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της τέταρτης θέσης στη Μπουντσελίγκα. Σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος με το θριαμβευτικό 4-2, πάτησαν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω τους φιλοξενούμενους και πλέον βλέπουν πιο ψηλά!

Δύο ανατροπές είχε στο σκορ το

ματς, από μία για κάθε ομάδα. Ο Ελβέντι με κεφαλιά έδωσε στο 11ο προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο ίδιος ισοφάρισε εξ επαφής στο 32ο. Ο Χάαλαντ στο 22ο και στο 28ο έφερε το παιχνίδι στο 1-2 με τα γκολ που πέτυχε, κάνοντας την πρώτη ανατροπή.

Η Γκλάντμπαχ ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτος ο Μπενσεμπαϊνί στο 49ο έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και ο Τιράμ στο 78ο έδωσε τη χαριστική βολή, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη ανατροπή στο σκορ και κάνοντας το τελικό 4-2.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (71’ Βολφ), Κράμερ, Χόφμαν (65’ Τιράμ), Νόιχαουζ, Ζακάρια, Πλεά (70’ Εμπολό)

Ντόρτμουντ (Εντιν Τέρζιτς): Μπούρκι, Χούμελς, Ακανζί, Γκερέιρο, Ματέου (87' Τίτζες), Τσαν, Μπραντ, Μπέλιγχαμ (79' Μουκοκό), Σάντσο, Ρόις (71’ Ρέινα), Χάαλαντ.

 

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #bundesliga Borussia M'gladbach ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η Γκλάντμπαχ επικράτησε της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι για την τέταρτη θέση στη Bundesliga και βάζει πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 23:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα