ΠΑΟΚ – Κηφισιά: Θέλει να συνεχίσει το σερί

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, παραμένει αήττητη στη σεζόν, ενώ προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Άντριγια Ζίφκοβιτς να έχει σκοράρει σε όλες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και ψάχνει το «δύο στα δύο» μέσα στην Τούμπα, πριν υποδεχτεί τη Χαρτς για την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Η Κηφισιά, δεν τα κατάφερε

στο ντεμπούτο της στη Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει για μία καλύτερη εμφάνιση στη δύσκολη αποστολή της Τούμπας.

Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά για την αναμέτρηση, όπως τα συνέλεξε η διοργανώτρια:

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα όπως και πέρσι με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Το 2022-23 κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιτωλικό και στη συνέχεια επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου.

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-0) αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας και ουσιαστικά την 70η στην ιστορία στην Α’ Εθνική/Super League.

Οι πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις του με ομάδες που έγραφαν τις πρώτες σελίδες τους στην κατηγορία ήταν όλες νικηφόρες, αφού επικράτησε με 2-0 του Βόλου (27/01/20), με 4-0 της Λαμίας (15/10/17), με 2-0 του Πλατανιά (11/11/12), με 2-0 του Πανθρακικού (18/01/09) και με 2-1 του Θρασύβουλου (22/03/09).

Η τελευταία ομάδα που πήρε βαθμό ή νίκη ως νεοφώτιστη στην Τούμπα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στις 15 Μαρτίου 2008, όταν με γκολ του Μιλάνο στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0, ενώ είχε επικρατήσει και στο πρώτο ματς στην Αρκαδία με 2-0. Εκείνη τη σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης είχε καταφέρει να πάρει νίκες στην έδρα της όχι μόνο επί του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με τον Άρη να είναι η μόνη ομάδα που έφυγε με ισοπαλία από την Αρκαδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Κηφισιά, Θέλει,paok – kifisia, thelei