Παναθηναϊκός: Και τώρα η Μπράγκα

Το συμπέρασμα που βγήκε από την  αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο, είναι ότι η ομάδα έχει σαφώς μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά και περισσότερη ποιότητα.

Χθες είδαμε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα και όμως, η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα και επικράτησε άνετα. Δικαιολογημένα χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο, ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Πλέον υπάρχουν δυο τουλάχιστον ισάξιοι ποδοσφαιριστές για κάθε θέση και ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί 100% οι ορισμένοι νεοαποκτηθέντες. 


Επίσης υπάρχει ιδανικό κλίμα στα αποδυτήρια

και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και δίκαιος άνθρωπος.Με τη συμπεριφορά του έχει κερδίσει τους πάντες, (παίκτες, διοίκηση, κόσμο) και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Σε κάθε ματς δίνει ευκαιρίες.Βλέπει ποιός προσπαθεί περισσότερο και ανάλογα τον ανταμείβει. 


Η ομάδα είναι σαν μια οικογένεια και αυτό το όμορφο κλίμα έχει περάσει και στην κερκίδα. Η αποθέωση του Σπόραρ, όταν πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή, τα λέει όλα. Οι συμπαίκτες του υποδέχθηκαν επίσης θερμά τον Σλοβένο φορ, τον οποίον χειροκρότησαν και αυτοί με τη σειρά τους. 


Αυτή η υγεία που βγάζει προς τα έξω ο Παναθηναϊκός δίνει ελπίδα ότι θα επιστρέψουν εκείνες οι βραδιές που η ομάδα του τριφυλλιού καθήλωνε όλο τον κόσμο μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες, προκείμενου να παρακολουθήσει τις μεγάλες μάχες που έδινε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 


Την ερχόμενη Τρίτη ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική Ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι βέβαιο ότι θα παλέψει, με καλές πιθανότητες, για να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα της Πορτογαλίας, έχοντας στο πλευρό του εξήντα και πλέον χιλιάδες οπαδούς του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα