Παντελίδης: "Σημασία έχει ότι αντιδράσαμε!"

Στον Σάββα Παντελίδη δεν άρεσε μόνο το γεγονός ότι η ομάδα του νίκησε σήμερα (25/9) τον Απόλλωνα Σμύρνης και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης άρεσε και η αντίδραση των παικτών του αμέσως μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

"Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι παρότι ισοφαριστήκαμε σχεδόν αμέσως, βγάλαμε αντίδραση και πετύχαμε ένα ακόμα γκολ
και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα. Τα τέσσερα παιδιά που αγωνίστηκαν μπροστά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί, επομένως είχαμε ένα πρόβλημα χημείας", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα ο Έλληνας τεχνικός.

Για να συνεχίσει: "Μας δημιούργησε προβλήματα αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι η μαζική άμυνα μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε πέντε παίκτες του αντιπάλου πάνω στην πλάτη μας. Πάνω σ' αυτό έχουμε και το παράπονό μας, αν έχουμε κάποιο. Διότι ήμασταν ήρεμοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, αλλά στο τελευταίο κομμάτι είτε δεν κάναμε σωστές επιλογές, είτε χάναμε τις ευκαιρίες μας λόγω βιασύνης".

Και κατέληξε: "Το έχω ξαναπεί, αν χρειαζόμαστε κάπου δουλειά, είναι στα τελειώματα. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις, είτε από άποψη τελικής επιλογής είτε από άποψη χτυπήματος. Χρειαζόμαστε καλύτερες επιλογές στο τελευταίο κομμάτι. Συνεχίζουμε με στόχο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη".
Keywords
Τυχαία Θέματα