Η Bethesda πραγματοποιεί την επιθυμία δωδεκάχρονου καρκινοπαθή να παίξει το Fallout 76

Οι προσευχές του εισακούστηκαν!

Την επιθυμία ενός δωδεκάχρονου αγοριού που έχει προσβληθεί από την επάρατη νόσο πραγματοποίησε η Bethesda, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει νωρίτερα από την κυκλοφορία του, το Fallout 76.

Ο Wes λοιπόν, ο οποίος πάσχει από νευροβλάστωμα τετάρτου βαθμού, σταμάτησε τις θεραπείες του πριν λίγο καιρό και συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος που του απομένει δεν είναι αρκετός για να προλάβει να παίξει το Power Armor

Edition του Fallout 76, που μάλιστα είχε προ-παραγγείλει από τον Ιούνιο όπου και έγινε η ανακοίνωση της έκδοσης.

Ο Matt Grandstaff λοιπόν οδήγησε τέσσερις ώρες για να βρεθεί μαζί με τον Wes και να παίξουν το παιχνίδι. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Eurogamer, η οικογένεια του παιδιού έγραψε στο Facebook ότι ο γιος τους ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένος που μπόρεσε να το δοκιμάσει, έστω και αν δεν ήταν έτοιμο ακόμα.

Ο νεαρός, ο οποίος πλέον φαίνεται να έχει αποδεχτεί την κατάσταση της υγείας του και το αντιμετωπίζει με χιούμορ, έλαβε και ένα πρωτότυπο Power Armor Helmet με την υπογραφή του Todd Howard, ο οποίος είναι γνωστός για την συνεχή του απασχόληση με τους μικρούς μας φίλους.

Σε δήλωσή του αποκάλυψε ότι η εταιρεία ασχολείται πολλά με τα παιδιά του “Κάνε Μια Ευχή”, φιλοξενώντας πολλά από αυτά στο στούντιο για να επισκεφτούν την αγαπημένη τους εταιρεία και να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Ο Wes βέβαια, λόγω της κατάστασής του, δεν μπορούσε να φτάσει ως εκεί, αλλά η Bethesda δεν έδειξε να πτοείται!

Είναι εξαιρετικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιες εταιρείες εκεί έξω και σίγουρα ο Wes δεν θα ξεχάσει ποτέ την κίνηση αυτή.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο Gaming & eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Fallout 76 – Vault-Tec Presents: Atomics for Peace! Nukes Video Fallout 76 Gamescom 2018 Trailer - Gamescom 2018 QuakeCon 2018: Η Bethesda εξηγεί την λειτουργία των quest στο Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα