Παναθηναϊκός: Ζητείται "Killer" ενόψει playoff

Παναθηναϊκός: Ζητείται "Killer" ενόψει playoffalambosΤρί, 03/16/2021 - 21:31

Τα μόλις 30 γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός μετά τις 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δε συνάδουν με το μέγεθος του συλλόγου. Οι "πράσινοι"

χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 6,5 τελικές για να πετύχουν 1 γκολ μετά από 194 τελικές προσπάθειες.

Εδώ παρατηρεί κανείς μικρή παραγωγή φάσεων, αλλά από την άλλη με πολλά κλειστά παιχνίδια στη σεζόν, πιο βασικό είναι ότι έλλειψε και εκείνος ο φορ που θα δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να σου κάνει γκολ από το... τίποτα. Έλλειψε ένα εννιάρι "killer" στην αντίπαλη περιοχή που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε δώσει μερικούς βαθμούς παραπάνω στο "Τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ από 13 ποδοσφαιριστές του ενώ σκόραραν και οι τέσσερις επιθετικοί του. Δεν το έκαναν όμως σε διάρκεια και σε ποσότητα. Τόσο ο Καρλίτος, όσο και ο Μακέντα αλλά και οι Ιωαννίδης και Καμπετσής είχαν τις στιγμές τους, αλλά δεν "φόρτωσαν" δα και τα αντίπαλα δίχτυα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ πώς προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα των playoff στην Τρίπολη.

Ο Καρλίτος έπαιξε στα περισσότερα ματς, 24 τον αριθμό και σκόραρε μόλις 6 γκολ. Δηλαδή έβρισκε δίχτυα μία φορά κάθε τέσσερα παιχνίδια. 

Ο Μακέντα από την άλλη έπαιξε σε 21 παιχνίδια και σκόραρε 5 φορές, δηλαδή είχε ακόμα μικρότερο ποσοστό αφού χρειαζόταν κάτι περισσότερο από 4 ματς για να βρει ένα γκολ.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Ιωαννίδη και Καμπετσή (ο οποίος πάντως έπαιξε πιο πολύ ως εξτρέμ), οι οποίοι σκόραραν από 3 γκολ. Ο "Λουκάκου των φτωχών" τα έβαλε σε 16 ματς, ενώ ο Καμπετσής σε 14. 

Όταν λοιπόν όλοι οι επιθετικοί της ομάδας χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια για να βρουν ένα γκολ είναι λογικό και ο προπονητής να αλλάζει συνεχώς πρόσωπα για να βρει τον κατάλληλο φορ. Για την ώρα ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον έχει βρει.

Ωστόσο στα play off θα πρέπει όποιος χρησιμοποιθεί να δείξει εξ αρχής ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην επίθεση διαφορετικά ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου θα απομακρυνθεί. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης και Καμπετσής είχαν τις στιγμές τους αλλά όχι τη διάρκεια που απαιτείται για μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού στο "9".

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 21:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα