Παναθηναϊκός: Δύσκολα στην Τρίπολη ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα στην Τρίπολη ο ΒέλεθalambosΤρί, 03/16/2021 - 20:30

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής ομάδας του "Τριφυλλιού", ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του και η παρουσία του στην πρεμιέρα των play

off στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα κρίνεται αμφίβολη.

Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να εξακριβωθεί ο χρόνος επανένταξής του στην ομάδα. Κι όλα αυτά ενώ μόλις είχε ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πόδι. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Βέλεθ γυμνάστηκε ατομικά στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το πως προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για το ματς της Τρίπολης στην πρεμιέρα των play off

Συνεπώς όλα δείχνουν πως το "δίδυμο" Σένκεφελντ, Πούγγουρας θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού και στο ματς με τους Αρκάδες. Οι δυο τους τα πήγαν περίφημα στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Λάζλο Μπόλονι από αυτή την άποψη δείχνει να έχει τη λύση για το κέντρο της άμυνας στο εν λόγω ματς.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Φραν Βέλεθ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού του.

Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 20:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα