Παναθηναϊκός Β’- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2: Ο Μπάτροβιτς «έσωσε» το βαθμό για την ΑΣΑ

Ισόπαλος με (2-2) έληξε ο αγώνας της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού με την Αναγέννησης Καρδίτσας. Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ο Μπιλάλ, που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (30’, 63’). Για την ΑΣΑ σκόραρε ο Βερνάρδος στο 44’ και ο Μπάτροβιτς στο 86’.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Καλύτερα ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, που πίεζαν από νωρίς. Οι παίκτες της ΑΣΑ δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματά τους και έτσι ο Παναθηναϊκός

πλησίαζε με ευκολία την αντίπαλη περιοχή. Αποτέλεσμα αυτής της ανωτερότητας ήταν το πρώτο γκολ για το «τριφύλλι». Στο 30’ ο Μπιλάλ άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η ΑΣΑ βγήκε από το καβούκι της στα επόμενα λεπτά και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών του πρώτου ημιχρόνου. Σκόρερ για την Καρδίτσα ο Θοδωρής Βερνάρδος. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με το σκορ να είναι (1-1).

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές αξιόλογες φάσεις. Παρόλα αυτά, στο 63’, ο Μπιλάλ κατάφερε και πάλι να βρει δίχτυα, δίνοντας για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τρίποντο, ο Μπάτροβιτς είχε άλλη γνώμη. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός σκόραρε στο 86’ και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Καρδίτσα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού έμεινε στην 7η θέση με 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι έκτοι με 40 πόντους.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Σούρδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (89′ Καρβούνης), Μαρτίνης, Μαντσίνι (62′ Έμπο), Κυριόπουλος (89′ Νταμπίζας), Κρυπαράκος (62′ Φουρτάδο), Προδρομίτης, Λαμψίας, Μπιλάλ, Καραμπάς (62′ Βουτσάς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Κοζορώνης, Μπάλλας, Μπούζας (76′ Μπάτροβιτς), Βερνάρδος (87′ Κορέλας), Πολίτης (73′ Γιάκος), Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Ελιβέλτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα