Βέροια-ΑΕΛ 1-3: Με Τσιριγώτη πέρασε η ΑΕΛ από τη Βέροια

Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι που έγινε στη Βέροια για την 26η αγωνιστική. Δύο γκολ του Τσιριγώτη από το πρώτο μέρος, έβαλαν στην ΑΕΛ τις βάσεις για να πετύχει εκτός έδρας νίκη (3-1) επί της Βέροιας στην Ημαθία.

Ο Τσιριγώτης σκόραρε στο 11’ (από σέντρα του Μαυριά και κεφαλιά πάσα του Πεντρόσο) και στο 36’ (από κάθετη πάσα του Μαυριά) και το 0-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Βέροια στο 3’ όταν ο Μπουόλι δεν πρόλαβε την μπάλα, με προβολή.

Μεταξύ των δύο γκολ της ΑΕΛ, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία για γκολ στο 16’ όταν ο Κ. Παπαγεωργίου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε αλλά δεν ξεγέλασε τον Βενετικίδη που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 21’ ο Σουλούκος έκανε αυτός με τη σειρά του απόκρουση σε σουτ του Μπουόλι.

Το β’ μέρος άρχισε με γκολ για τη Βέροια. Ο Μπελεβωνης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έκανε το 1-2 στο 46’. Η Βέροια με καλύτερη ψυχολογία έπαιξε καλύτερα στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει τη μεγάλη φάση για γκολ ισοφάρισης. Η ΑΕΛ είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 66’ με τον Μαυριά, η Βέροια έχασε ευακιρίες στο 69’ και στο 74’ με Μπελεβώνη και Μπλέτσα αντίστοιχα.

Στο 77’ ο Τσιριγώτης κέρδισε πέναλτι που έκανε γκολ ο Πεντρόσο για το 1-3 ενώ στο 82’ ο Ογκμποε είχε δοκάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα