Παναθηναϊκός: Στόχος ένας “ενδεκαδάτος” στόπερ

Οι πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να εξετάσουν λύσεις ποδοσφαιριστών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δηλαδή να είναι παίκτης στο στυλ του Μάγκνουσον, που εκτός από καλός αμυντικός, ξέρει να κατεβάζει την μπάλα και να την μεταβιβάζει σωστά.

Αυτές οι περιπτώσεις βέβαια σπανίζουν σε αυτή την χρονική στιγμή, γιατί κακά τα ψέματα, το χειμώνα οι επιλογές καλών παικτών είναι περιορισμένες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός

δεν επιθυμεί κάτι μέτριο, δηλαδή εναν αμυντικό της σειράς, μόνο και μόνο για να υπάρχει στην αποστολή.

Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, είναι αυτός που θα αποκτηθεί να μπορεί να πάρει “με το καλημέρα” φανέλα βασικού και γιατί όχι να κάνει τη διαφορά.

Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, ακόμα και δανεικών, κάτι απολύτως λογικό, καθώς σε δυο μήνες επιστρέφει ο Μάγκνουσον, ενώ και ο Πάλμερ Μπράουν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Θα ήταν υπερβολή λοιπόν να δοθεί ένα μεγάλο ποσό για μεταγραφή, αφού δυο παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν σύντομα.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερ και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το θέμα Μπρινιόλι, ο οποίος πρέπει να απαντήσει αν δέχεται την οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα