Γουλβς-Τσέλσι 2-1: Την “κατασπάραξαν” οι “λύκοι”…

Η Γουλβς νίκησε με 2-1 την Τσέλσι για την 18η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, στο πρώτο ματς που διεξάγεται παραμονή Χριστουγέννων στην Αγγλία από το 1995 και το 3-1 της Λιντς επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με την έκτη νίκη στη σεζόν πλασαρίστηκε στην δεκάδα της βαθμολογίας.

Κλειστό ματς στο πρώτο μέρος με την Τσέλσι να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην εκκίνηση και να χάνει μοναδική ευκαιρία από το λάθος του Γκόμες και το τετ-α-τετ του Στέρλινγκ να σκοράρει στο 32′ (είχε δίπλα του, αμαρκάριστο τον Πάλμερ σε επίθεση

τριών παικτών της Τσέλσι με τον τερματοφύλακα Σα!) απέναντι στην Γουλβς που ξύπνησε μεσοεπιθετικά και απείλησε στο τέλος του ημιχρόνου με Χουάνγκ και Σαράμπια.

Το 1-0 ο Λεμινά από κόρνερ του Σαράμπια στο 51′ για να κάνει το 2-0 ο Ντόχερτι από λάθος του Μπαντιασίλ στο 93′ για την εξαιρετική στο δεύτερο μέρος Γουλβς που είχε και δοκάρι με τον Γκόμες το 47′.

Η Τσέλσι μείωσε σε 2-1 με το παρθενικό γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ του Ενκουνκού με κεφαλιά στο 96′, γκολ που δεν ήταν αρκετό να αποσοβήσει την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα μετά από 23 χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα