Παναθηναϊκός: Σενάριο για επιστροφή Φελντέιν

Παναθηναϊκός: Σενάριο για επιστροφή ΦελντέινosinteliΤετ, 02/17/2021 - 00:37

Το όνομα του Τζέιμς Φελντέιν φέρνει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού η ιστοσελίδα "sportsrabbi", υποστηρίζοντας πως ο Δομινικανός γκαρντ ενδέχεται να συνεργαστεί ξανά με τον Όντεντ Κάτας.

Οι "πράσινοι" εξετάζουν την αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την περιφέρεια,

με τον Φελντέιν, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, να "ψάχνεται" για την επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο και την Euroleague.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στον Όντεντ Κάτας, με τον οποίο ο Δομινικανός γκαρντ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, τονίζοντας πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή την καταλυτική ημερομηνία της Euroleague για κάποια προσθήκη. 

James Feldeine is looking to return to the Euroleague and reuniting with coach Oded Katash at Panathinaikos ahead of the February 24th Euroleague signing deadline per source. — Sports Rabbi (@thesportsrabbi) February 16, 2021

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το όνομα του Τζέιμς Φελντέιν φέρνει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού η ιστοσελίδα "sportsrabbi", υποστηρίζοντας πως ο Δομινικανός γκαρντ ενδέχεται να συνεργαστεί ξανά με τον Όντεντ Κάτας.

Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 00:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα