Λειψία-Λίβερπουλ 0-2: Παράσταση πρόκρισης για τους Reds (vids+hls)

Λειψία-Λίβερπουλ 0-2: Παράσταση πρόκρισης για τους Reds (vids+hls)gpagosΤρί, 02/16/2021 - 23:56

Ήταν ένα πεντάλεπτο (53’-58’) στο οποίο η Λίβερπουλ τιμώρησε τα λάθη της άμυνας της Λειψίας και με τα γκολ των  Σαλάχ και Μανέ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του “Ανφιλντ”. 

Και αν στις φάσεις των δύο γκολ υπήρχαν -και- τα λάθη των παικτών της Λειψίας, στο παιχνίδι γενικότερα υπήρχε μια Λίβερπουλ καλύτερη από

την αντίπαλό της. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άφησε πίσω της τις τελευταίες εμφανίσεις, εμφανίστηκε ανώτερη από τη Λειψία, ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες φάσεις και πήρε τη νίκη. 

Τα γκολ 

Στο 53’ ο Σαλάχ εκμεταλλεύθηκε το πρώτο λάθος της άμυνας της Λειψίας, από τον Κλόστερμαν, βρέθηκε απέναντι από τον Γκουλάσι και πλάσαρε για το 0-1. Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε το τέταρτό του γκολ σε 7 παιχνίδια στο CHL της σεζόν. 

Στο 58’ ήταν η σειρά του Μανέ να κάνει κάτι αντίστοιχο. Μετά από ασίστ του Τζόουνς και αφού γίνεται και λάθος του Μουκιέλε στη συγκεκριμένη φάση, φεύγει στον χώρο, μόνος του απέναντι στον Γκουλάσι και κάνει το 0-2. 

Ευκαιρίες για τη Λίβερπουλ 

Οι νικητές εκτός από τα δύο γκολ είχαν κι άλλες καλές στιγμές, φάσεις που είτε είχαν τις προϋποθέσεις για να καταλήξουν σε ευκαιρία, είτε έφτασαν μέχρι την τελική προσπάθεια. Στο 15’ η πρώτη καλή στιγμή για τη Λίβερπουλ με το σουτ του Σαλάχ να το αποκρούει ο Γκουλάσι.

Ένα λεπτό αργότερα διπλή ευκαιρία για την Λίβερπουλ με Σαλάχ και Φιρμίνο κανένας από τους δύο όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 24’ μια κεφαλιά του Μανέ μετά από συνδυασμό με τον Φιρμίνο φεύγει άουτ.

Στο 27’ η Λίβερπουλ απείλησε με σουτ του Φιρμίνο και στο 32’ ο Ρόμπερτσον  είδε εκτός εστίας τον Γκουλάσι και έκανε το σουτ από μακριά με την μπάλα να φεύγει έξω. 

Το δοκάρι της Λειψίας

Η Λειψία από την πλευρά της ήταν αυτή που πρώτη είχε ευκαιρία στο παιχνίδι με το δοκάρι στο 5ο λεπτό όταν από τη σέντρα του Ανχελίνο, ο Ολμο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία είχε και στο 47’ με τον Αλισον να έχει απάντηση στην προσπάθεια του Ενκουκού. Επίσης, στο 90'+3', ο Χουάνγκ, από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, έκανε τις ευκαιρίες και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σαλάχ και Μανέ εκμεταλλευόμενη και τα λάθη της άμυνας της Λειψίας στις φάσεις των δύο γκολ Article publish on Τρί, 02/16/2021 - 23:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα