Παναθηναϊκός: Ρουμάνικα σενάρια για Αλσέους

Παναθηναϊκός: Ρουμάνικα σενάρια για ΑλσέουςntzouaniΤρί, 12/22/2020 - 16:52

 

Νέο ρουμάνικο δημοσίευμα κάνει λόγο για συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπράιαν Αλσέους και υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Γκαζ Μετάν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πιέρ Ντρεοσί. 

Μάλιστα οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού

θα μεταβεί στη βαλκανική χώρα για να συνομιλήσει με τον 24χρονο Αϊτινό κεντρικό μέσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Paris FC. 

O 24χρονος Αλσέους μετράει 9 συμμετοχές στο ρουμάνικο πρωτάθλημα με τη Γκαζ Μετάν, ενώ το συμβόλαιο του με το σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ομάδα του επιθυμεί να τον πουλήσει, προκειμένου να αποκομίσει ένα μικρό οικονομικό όφελος. Παράλληλα ο παίκτης είναι και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στεάουα, η οποία κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει από την Γκαζ Μετάν. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Νέο ρουμάνικο δημοσίευμα κάνει λόγο για συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπράιαν Αλσέους και υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Γκαζ Μετάν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πιέρ Ντρεοσί.  Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 16:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα