Γιακουμάκης: "Μην με συγκρίνεται με τον Μαχλά, είναι γελοίο"

Γιακουμάκης: "Μην με συγκρίνεται με τον Μαχλά, είναι γελοίο"osinteliΤρί, 12/22/2020 - 16:45

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει τρελάνει τους Ολλανδούς με τις επιδόσεις του και δεν είναι λίγοι που τον συγκρίνουν με τον Νίκο Μαχλά, κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση.

Ο νεαρός επιθετικός της Φένλο είναι δεύτερος σκόρερ της Eredivisie με δέκα γκολ, πίσω από τον Ντανίλο της Τβέντε

και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα. Μάλιστα, τελευταία τον συγκρίνουν με τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος είχε σπουδαία καριέρα στην Ολλανδία με Φίτεσε και Άγιαξ, όμως είναι κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον νεαρό επιθετικό.

"Τα πηγαίνω καλά, αλλά μην με συγκρίνεται με τον Μαχλά. Είναι γελοίο", τονίζει σε συνέντευξη του στο "vi.nl" ο Γιώργος Γιακουμάκης. "Είμαστε και οι δύο από την Κρήτη, γεννημένοι στο Ηράκλειο. Όταν ήμουν παιδί πανηγύριζα με τις επιδόσεις του στον ΟΦΗ", συμπληρώνει ο επιθετικός της Φένλο.

Όσον αφορά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα στην Eredivisie και με ποιον ταιριάζει περισσότερο το στυλ του, ο Γιακουμάκης έχει απάντηση. "Νομίζω περισσότερο με τον Αναστασίου. Ο Σαμαράς είναι πιο στατικός, ο Μαχλάς πιο ευέλικτος και γρήγορος, ενώ ο Χαριστέας πιο αποτελεσματικός. Ο Αναστασίου είχε πάντα την αίσθηση του χώρου και βρισκόταν στο σωστό μέρος".

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Venlo - Ποδόσφαιρο Off Off osinteli Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VVV Venlo ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει τρελάνει τους Ολλανδούς με τις επιδόσεις του και δεν είναι λίγοι που τον συγκρίνουν με τον Νίκο Μαχλά, κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση. Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 16:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα