Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη νίκη μετά από ένα μήνα!

Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη νίκη μετά από ένα μήνα! ntzouaniΚυρ, 11/29/2020 - 09:11

 

Έχουν περάσει 29 μέρες από την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα παιχνίδι στη Λαμία στις 31 Οκτωβρίου, όταν ο Μπόλονι και οι παίκτες του πήραν το "τρίποντο". Από τότε κοντεύει να "φύγει" ο Νοέμβριος

και οι Πράσινοι έχουν γνωρίσει δύο σερί ήττες στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, χάνοντας πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στην... ευρωπαϊκή κούρσα. 

Ο Μπόλονι ελπίζει πως η κατάσταση θα αλλάξει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15:00, live Novasports 1 HD),  βάζοντας το "must win" στο ποδοσφαιρικό... λεξικό της ομάδας του και έχοντας πλέον και μια... χείρα βοηθείας, καθώς ο Γάλλος Πιέρ Ντρεοσί ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα General Manager στο Τριφύλλι.  

Δύο σημαντικά ονόματα μπήκαν την... τελευταία στιγμή στο απουσιολόγιο του έμπειρου προπονητή του Παναθηναϊκού, καθώς εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όσο και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα στις επιλογές του Μπόλονι βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ, αλλά και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος συμμετείχε και στο... γκρουπ εξέλιξης. 

Ο Μπόλονι έδειξε... Βιγιαφάνιες για την ενδεκάδα των Πράσινων και σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αργεντινό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος θα καλύψει το κενό του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή και ο Αϊτόρ αναμένεται να αγωνιστεί στην πτέρυγα αντί του τραυματία Χατζηγιοβάνη. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μετά από έναν μήνα αρνητικών αποτελεσμάτων, ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη του νίκη μέσα στο Νοέμβρη κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00, live Novasports 1 HD). Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα