Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν έχει καμία εξήγηση ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν έχει καμία εξήγηση ο ΖιντάνtnalΚυρ, 11/29/2020 - 08:55

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε φανερά προβληματισμένος με την αγωνιστική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην εντός έδρας ήττα 2-1 από την Αλαβές για το πρωτάθλημα. Ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει, πως άλλαξε έτσι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Ίντερ στο Μιλάνο. 

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν δήλωσε: “Δεν έχω εξήγηση, παλεύουμε

ανάμεσα σε καλές και σε κακές στιγμές. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Μιλάνο και μετά από τρεις μέρες, παίζουμε έτσι εντός έδρας. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτό και πρέπει να βρω μία λύση”.

Στη συνέχεια, ο “Ζιζού” συμπλήρωσε: “Δεν έχουμε συνέπεια όσον αφορά την απόδοση μας και τα αποτελέσματα. Σήμερα κάναμε το χειρότερο ξεκίνημα μας σε έναν αγώνα στη χρονιά. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη δυναμική μέσα στον ίδιο αγώνα και αυτό είναι που με ενοχλεί. Πρέπει να γυρίσουμε... σελίδα, να ξεχάσουμε τι έγινε ενόψει του αγώνα με τη Σαχτάρ”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε φανερά προβληματισμένος με την αγωνιστική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην εντός έδρας ήττα 2-1 από την Αλαβές για το πρωτάθλημα. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα