Παναθηναϊκός: Προπόνηση ειδικών συνθηκών

Παναθηναϊκός: Προπόνηση ειδικών συνθηκώνvkonstanΤετ, 11/11/2020 - 14:53

Αρκετοί ήταν οι διεθνείς οι οποίοι έλειψαν από την πρωϊνή προπόνηση του Παναθηναϊκού (11/11). Συγκεκριμένα οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής απουσίασαν λόγω υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα .

Ο Λάζλο Μπόλονι

προπόνησε το πρωί τους ποδοσφαιριστές του στο Κορωπί και θα πράξει το ίδιο και το απόγευμα, αφού έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για σήμερα στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα του Ρουμάνου περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και τακτικής στις οποίες θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση ενόψει και του φιλικού της Πέμπτης με τον Απόλλωνα, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Πιο ήπιο πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και Μαουρίσιο ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Αγιούμπ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Προπόνηση Παναθηναϊκός Λάζλο Μπόλονι Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε τη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 14:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα