Ολυμπιακός: Οι πιο φορμαρισμένοι δανεικοί

Ολυμπιακός: Οι πιο φορμαρισμένοι δανεικοίvkonstanΤετ, 11/11/2020 - 14:38

Ο Ολυμπιακός μετά τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, φρόντισε να μοιράσει τους παίκτες που δεν χώρεσαν στον προγραμματισμό του Πέδρο Μαρτίνς σε συλλόγους που θα τονώσουν την ανταγωνιστικότητα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Έτσι 15 ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον αγωνίζονται

με φανέλες άλλων συλλόγων. Έχοντας φτάσει περίπου έναν μηνα από τη διακοπή των Χριστουγέννων, ας δούμε ποιοι απ' αυτούς έχουν κερδίσει τις περισσότερες συμμετοχές στην... ποδοσφαιρική ξενιτειά!

Γιάννης Μασούρας (Γκόρνικ Ζάμπρζε)

Ο 24χρονος έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό στην Πολωνία και την Γκόρνικ, μετρώντας επτά συνεχόμενες συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα από τη μέρα που προστέθηκε στο δυναμικό της. Ο Μασούρας βέβαια, όπως και σε προηγούμενους δανεισμούς του στον Πανιώνιο και την ΑΕΛ, βοηθάει από το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και όχι της αμυντικής. Η ομάδα του είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (Παρτίζαν)

Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός βρήκε άμεσα τον εαυτό του επιστρέφοντας στην πατρίδα του και στην Παρτίζαν. Μάλιστα το πρώτο παχνίδι στο οποίο έλαβε μέρος ήταν το κλασικό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1. Από τότε μετράει ακόμα τρία ματς ως βασικός και σ' αυτά, η ομάδα του έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από τη Ραντνίτσκι Νις. Η Παρτίζαν βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαιμολογίας, πίσω από Ερυθρό Αστέρα και Βοϊβοντίνα.

Γιασίν Μερία (Ρίζεσπορ)

Η Ρίζεσπορ πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στην τουρκική Super Lig και ο Γιασίν Μεριά είναι βασικό στέλεχος της άμυνας της. Μάλιστα η ομάδα του Τυνήσιου αμυντικού παραμένει αήττητη από τις 20 Σεπτεμβρίου με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες στο ενεργητικό της και όλες με τον Μεριά στη σύνθεση της. Η Ρίζεσπορ βρίσκεται στην έβδομη θέση, ωστόσο έχει διαφορά μόλις τριών βαθμών από την κορυφή και την πρωτοπόρο Αλάνιασπορ.

Νίκολα Τσούμιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν)

Ο νεαρός Σέρβος μέσος δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο πέρασμα του από τον Ρέντη. Το ταλέντο του όμως βρίσκεται σε υπόληψη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίου βλέπουν τον Τσούμιτς να "παλεύει" στην ανταγωνιστική δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Χιχόν. Μέχρι σήμερα έχει εννέα συμμετοχές, εκ των οποίων οι έξι στο αρχικό σχήμα. Η Χιχόν είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Εσπανιόλ και Μαγιόρκα.

Αλέξανδρος Βοϊλης (Ζενές Ες)

Μετά το πρώτο "αγροτικό" στην πορτογαλική Κάσα Πία, ο Αλέξανδρος Βοϊλης συνεχίζει στη Ζενές Ες απ' το Λουξεμβούργο, με προπονητή τον Γιώργο Πετράκη. Ο 20χρονος φορ μετράει οκτώ συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ και η ομάδα του βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. 

Γιώργος Ξενιτίδης (Ζενές Ες)

Ο Ξενιτίδης άρεσε αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς, γι' αυτό και συμμετείχε μόνιμα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ωστόσο ήταν αδύνατο να βρει χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Ακολούθησε το ίδιο δρομολογιο με τον Βοϊλη και έχει αντίστοιχα οκτώ συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ με την ομάδα απ' το Λουξεμβούργο.

Αυτοί είναι οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Για τον Ολυμπιακό συμμετέχουν ως δανεικοί σε άλλα πρωταθλήματα και οι: Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σολδάνο (Μπόκα Τζούνιορς), Καφού (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κωστή (ΑΕΛ), Νικολιάς (ΑΕΛ), Ντουρμισάι (ΑΕΛ), Κεϊτά (Αζαξιό), Καμαρά (Χανιά) και Νίκολιτς (Χανιά).  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Δανεικοί Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Ολυμπιακός μετράει 15 δανεικούς. Δείτε ποιοι απ' αυτούς έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στις νέες τους ομάδες. Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 14:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα