Επίθεση στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ

Επίθεση στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑgliorisΤετ, 11/11/2020 - 14:05

Ο Τόνι Κρόος τάχθηκε εναντίον της ίδρυσης της European Premier League, του πρωταθλήματος δηλαδή στην Ευρώπη στο οποίο θα μπορεί να συμμετέχει η αφρόκρεμα των ευρωπαϊκών συλλόγων. 

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η εξέλιξη των λιγότερο δυνατών συλλόγων στην Ευρώπη και τους στερείται η δυνατότητα

εξέλιξης, ενώ άσκησε έντονη κριτική στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές. 

«Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA. Διοργανώσεις όπως το Nations League ή η ίδρυση του European Premier League, σχεδιάζονται για να απορροφήσουν τα πάντα οικονομικά και φυσικά να απορροφήσουν τα πάντα από κάθε παίκτη. Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρα συναρπαστικές. Ωστόσο εάν οι κορυφαίοι σύλλογοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους μόνο στο European Premier League, οι μικρότερες ομάδες θα εξαφανιστούν. Καλύτερα ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε τώρα. Είναι ήδη "κορυφαία" προϊόντα», δήλωσε ο Κρόος.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Δριμεία κριτική από τον Τόνι Κρόος στις διεθνείς ομοσπονδίες
Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 14:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα