Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο ΒέλεθalambosΠαρ, 03/05/2021 - 21:13

Ο Φραν Βέλεθ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προθέρμανση του επαναληπτικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ήταν καθαρή. 

Τυχερός στην ατυχία του ο στόπερ του "τριφυλλιού" θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες το Σάββατο, ενώ αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την προσεχή Δευτέρα.

Αυτό

σημαίνει ότι ο Ισπανός στόπερ θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί και ο Σεχ Νιάς ο οποίος ένιωσε επίσης ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε εκτός μάχης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Καθαρή ήταν η μαγνητική του Φραν Βέλεθ ο οποίος θα είναι απών από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παρων στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 21:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα