Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων

Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι ανανεώσεις των συμβολαίωνtnalΣάβ, 11/07/2020 - 10:24

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα τις επαφές για την επέκταση των συμβολαίων, τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρώτοι που θα κληθούν να υπογράψουν τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους θα είναι οι Βασίλης Ζαγαρίτης και Νίκος Χριστογεώργος. Οι δυο παίκτες φέρονται να έχουν πάρει τη θετική εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι, για την παραμονή τους στο ρόστερ της ομάδας και τα επόμενα χρόνια. 

Σε δεύτερη φάση θα υπάρξουν επαφές με τους Ξενόπουλο, Καραγιάννη και Καμπετσή, οι οποίοι επίσης μένουν ελεύθεροι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα τους προταθούν νέα συμβόλαια. Το πιθανότερο είναι πως οι δικές τους υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα τις επαφές για την επέκταση των συμβολαίων, τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 10:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα