ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ζήτησε προσοχή στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ζήτησε προσοχή στον Απόλλωνα ΣμύρνηςtnalΣάβ, 11/07/2020 - 09:36

Να ξεχάσουν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ζήτησε από τους παίκτες του ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δε θέλει να υπάρξει εφησυχασμός στις τάξεις της ομάδας του, μετά τη νίκη 4-1 επί των Ολλανδών, κάτι που ίσως φέρει προβλήματα, εν όψει της αναμέτρησης με την “ελαφρά ταξιαρχία” στη Ριζούπολη.

Ο προπονητής του

“Δικέφαλου” του Βορρά φέρεται να τόνισε στους παίκτες του, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης: “Πήγαμε πολύ καλά, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια ένταση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαρσία αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 στο συγκεκριμένο ματς, προχωρώντας παράλληλα και σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Αϊντχόφεν. Τα τελικά του πλάνα για τα πρόσωπα της ενδεκάδας, αναμένονται μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Να ξεχάσουν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ζήτησε από τους παίκτες του ο Πάμπλο Γκαρσία. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 09:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα