Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Ιωαννίδης, ατομικό ο Κουρμπέλης

Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με ειδική μάσκα συμμετείχε την Τετάρτη (19/10) ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος πλέον έχει αρκετές πιθανότητες για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη στη Λεωφόρο (23/10).

Παράλληλα στο πρωινό πρόγραμαμα στο «Γ. Καλαφάτης», ατομικό έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και η κατάστασή του τις επόμενες μέρες θα κρίνει το αν θα προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Τέλος ο Αϊτόρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά θα μπει από την Πέμπτη (20/10) σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με

πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη.

Φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού συνεχίσει με ατομικό. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ, ατομικό ο Κουρμπέλης και θεραπεία ο Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα