Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά τα είχε χάσει με τον Πέρεθ

Ο πρόεδρος των «μερένχες» μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Γάλλο επιθετικό το καλοκαίρι του 2009, καθώς επίσης και για το ότι δεν του πρόσφερε τίποτα, όταν είχε πάει στο σπίτι του, για να τον πάρει μαζί του στη Μαδρίτη.

Ο Μπενζεμάν δήλωσε αρχικά για εκείνη τη συνάντηση: «Θυμάμαι ότι ήμουν με τους φίλους μου. Με πήραν τηλέφωνο, η οικογένειά μου και ο ατζέντης μου, για να μου πουν ότι έπρεπε να πάω γρήγορα σπίτι, ότι έπρεπε να μιλήσουμε. Τους είπα ότι δεν είχα χρόνο και μου είπαν “πρέπει να έρθεις,

ο Φλορεντίνο είναι εδώ”. Άνοιξα την πόρτα και τον είδα, δεν είπα τίποτα, μόνο “γεια”. Ο Πέρεθ του είπε τότε: “Θα γίνεις ο καλύτερος στον κόσμο και το μέρος για να το πετύχεις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης”».

Από την πλευρά του, ο Πέρεθ θυμήθηκε: «Δε μου πρόσφερε ούτε ένα ποτήρι κόκα – κόλα. Του είχα πει: ‘Πιστεύω ότι πρέπει να ντυθείς έτσι στο επόμενο παιχνίδι σου, με αυτά τα παπούτσια, γιατί μπορείς να παίξεις ακόμα και με κοστούμι’. Ο Καρίμ είναι ακριβώς όπως ήταν πριν από 13 χρόνια, όπως ακριβώς ήταν όταν τον υπέγραψα. Το 2009, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήρθα στο σπίτι του, έμεινε έκπληκτος και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενζεμά, Πέρεθ,real madritis, benzema, pereth